HomeReclamevlag

Reclamevlag bedrukken vanaf 49 euro

Gepersonaliseerde reclamevlag promotievlag promotievlaggen beachvlaggen beachvlag bestellen bedrukte beachflag eventflag promovlag reclamevlag reclamevlaggen reclame vlaggen kopen surfvlaggeneventflag-beachvlag-drop-large-petanque-podium-strandeventflag business beachvlag event vlag square bedrukte beachvlaggen kopen eventvlaggen

Gepersonaliseerde reclamevlag bestellen

Bent u op zoek naar promotiemateriaal om op een leuke manier reclame te maken voor uw merk of product? Dan zijn de vrijstaande reclamevlaggen van Krekels de ideale oplossing. Ze zijn niet enkel uitnodigend, ze zijn ook de perfecte blikvanger om uw bedrijf of winkel in de kijker te zetten. Krekels biedt bedrukte reclamevlaggen aan in verschillende maten en modellen (straight, square, drop).

Door hun vrijstaand systeem zijn de reclame vlaggen inzetbaar op verschillende locaties en dus zeer geschikt om te gebruiken op verplaatsing. Bovendien zijn onze reclamevlaggen de ideale oplossing voor winkels die niet de ruimte hebben om mastvlaggen te installeren. U kan immers de reclamevlaggen gewoon op uw stoep plaatsen.

   Bestel nu je reclamevlag !

Waarom zijn de Krekels reclamevlaggen de ideale oplossing?

Ideale vlag voor reclamedoeleinden
Met de Krekels reclamevlaggen kunt u uw herkenbaarheid vergroten en zal uw zaak of merk ongetwijfeld opvallen. U kan ze bovendien niet alleen plaatsen voor uw bedrijfs- of winkelpand, maar ook gebruiken voor indoorgelegenheden zoals beurzen of productlanceringen.

Onze reclamevlaggen zijn weerbestendig
Door een ruime keuze aan grondbevestigingen en voeten is uw reclamevlag bestemd tegen alle weerinvloeden. Zo blijven ze stabiel om gedurende lange tijd weer en wind te trotseren. Er is dan ook voor elke afmeting en model een geschikte grondbevestiging beschikbaar, die allen zorgen voor voldoende stabiliteit.

Verschillende personalisatiemogelijkheden
Stel uw gepersonaliseerde reclamevlag samen tot in detail. Krekels biedt een ruime keuze aan verschillende afmetingen en modellen aan om tot uw eigen unieke reclamevlag te komen. Bovendien geniet u bij Krekels van een kwalitatieve bedrukking van uw reclamevlag met uw eigen logo, foto of design en heeft u de keuze uit een enkelzijdige of dubbelzijdige doek.

Snel en eenvoudig op te zetten
De Krekels reclamevlaggen zijn voorzien van een ingenieus opzetsysteem waardoor u ze zeer gemakkelijk en snel kan opzetten. Door zijn handige draagtas kan u bovendien de reclamevlag makkelijk vervoeren en opbergen.

Benieuwd naar onze mogelijkheden voor gepersonaliseerde reclamevlaggen?

Bekijk snel ons aanbod en de personalisatiemogelijkheden!

   Bestel nu je reclamevlag !

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 6 votes
Brand Name
Krekels
Product Name
Reclamevlag
Price
EUR 49
Product Availability
Available in Stock

VISIX NV

Maatschappelijke zetel
Onledegoedstraat 74
8800 Roeselare
Tel.: +32 (051) 23 88 10

BNP PARIBAS FORTIS BE69 0014 5098 2378
KBC BE52 4646 1453 9109
BTW BE 0453 786 091

info@visix.be

VISIX Lokeren

Stokkelaar 3
B-9160 Lokeren
Tel.: +32 (0)9 33 77 150

BNP PARIBAS FORTIS BE69 0014 5098 2378
KBC BE52 4646 1453 9109
BTW BE 0453 786 091

info@visix.be

Blader door catalogus

Download
* This field is required