HomePromotievlag

Bedrukte Promotievlag vanaf 47 euro

Promotievlag eventflag-basic-straight-lenovo-krekelsPromotievlag KPN-golf-dropvlagPromotievlag eventflag business beachvlag event vlag square bedrukte beachvlaggen kopen eventvlaggen

Zet uw producten en diensten in de kijker met de Krekels promotievlaggen. Het ideale promotiemateriaal om op een ontspannen en vrolijke manier uw merk of product te promoten. Krekels biedt bedrukte promotievlaggen aan in verschillende maten en modellen (straight, square, drop).

De vrijstaande promotievlaggen zijn geschikt voor elke ondergrond en kunnen dus op elke locatie ingezet worden. Ze zijn dus uitermate geschikt om te gebruiken op verplaatsing. Zo kan u ze niet alleen gebruiken voor korte promotie acties, maar ook voor een langdurige promotie van uw merk of product. Bovendien blijft uw promotievlag door de uitstekende kwaliteit ook na het langdurig trotseren van weer en wind in perfecte staat.

   Bestel nu je promovlag !
Waarom zijn de Krekels promotievlaggen de ideale oplossing?

Ideale vlag voor promotionele doeleinden
De promotievlag zet op een goedkope manier uw promotie of actie in de kijker zowel tijdens indoor- als outdoorgelegenheden. Het is dan ook het ideale promotiemiddel om uw merk of product te laten opvallen tijdens verschillende events en bedrijfsactiviteiten. De promotievlaggen zijn immers gemaakt om makkelijk op locatie op te stellen.

Onze promotievlaggen zijn weerbestendig
De Krekels promotievlaggen zijn bestand tegen weer en wind en kunnen dus gedurende lange tijd alle weersinvloeden trotseren. Bovendien kunnen de promotievlaggen door het uitgebreid assortiment aan grondbevestigingen en voeten op elke ondergrond geplaatst worden.

Verschillende personalisatiemogelijkheden
Door de ruime keuze aan personalisatiemogelijkheden vindt u de reclamevlag die volledig past binnen de huisstijl van uw bedrijf of merk. Maak keuze uit de verschillende afmetingen en modellen, een enkelzijdige of dubbelzijdige doek en laat uw promotievlag bedrukken met uw eigen logo, foto of design.

Snel en eenvoudig op te zetten
Met de handige draagtas kan u de promotievlag gemakkelijk vervoeren en opbergen. Bovendien kan u dankzij een ingenieus opzetsysteem de promotievlag zelf zeer gemakkelijk opzetten.

Gepersonaliseerde promotievlag promotievlaggen beachvlaggen beachvlag bestellen bedrukte beachflag eventflag promovlag reclamevlag reclamevlaggen reclame vlaggen kopen surfvlaggen

Benieuwd naar onze mogelijkheden voor gepersonaliseerde promotievlaggen?

Bekijk snel ons aanbod en de personalisatiemogelijkheden!

   Bestel nu je promotievlag !

VISIX NV

Maatschappelijke zetel
Onledegoedstraat 74
8800 Roeselare
Tel.: +32 (051) 23 88 10

BNP PARIBAS FORTIS BE69 0014 5098 2378
KBC BE52 4646 1453 9109
BTW BE 0453 786 091

info@visix.be

VISIX Lokeren

Stokkelaar 3
B-9160 Lokeren
Tel.: +32 (0)9 33 77 150

BNP PARIBAS FORTIS BE69 0014 5098 2378
KBC BE52 4646 1453 9109
BTW BE 0453 786 091

info@visix.be

Blader door catalogus

Download
* This field is required