HomePromopakket

Het Promopakket voor je merk !

Krekels stelt voor: het all-round promo pakket voor uw merk

Promopakket totaalpakket one stop shop vouwtent beachvlag counter opel general motorspromopakket totaalbeeld totaalpakket popup wand promopakket totaalbeeld totaalpakket vouwtent partytent douwe egbert

Het seizoen van de outdoorevents is begonnen. In plaats van apart de nodige tenten, vlaggen, banners, rollups e.d. te bestellen zou het wel makkelijk zijn als u dit alles tegelijk in één totaalpakket kunt aankopen. Krekels stelt daarom een promopakket voor dat u voor allerlei verschillende doeleinden kunt gebruiken. Zo’n pakket kunt u zelf samenstellen – wij staan u bij met raad en daad. Krekels is niet voor niets de one stop shop voor u merkpromotie. Ons uitgebreid gamma producten biedt een oplossing voor elk gebruik en budget.

   Bestel nu je promopakket !

Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden voor je merkpromotie

1. Plooitenten

Onze promotionele partytenten met bedrukking zetten uw merk in de kijker. Beschikbaar in verschillende formaten is de easy up tent zeer makkelijk opgesteld. Deze plooitent kan u inzetten voor verschillende professionele doeleinden (op een beurs, braderij, evenement, etc.) en in alle weersomstandigheden, of u nu beschutting zoekt tegen de regen of de zon.

Meer tenten

plooitent vouwtent partytent
eventflag-beachvlag-drop-large-petanque-podium-strand

2. Beachvlaggen

Trek meteen de aandacht op evenementen met de Krekels eventvlaggen . Wij bieden een ruim assortiment bedrukte beachflags aan in verschillende maten en modellen (straight, square, drop). Door hun vrijstaand systeem met aluminium sectionele mast, zijn deze strandvlaggen op elke locatie inzetbaar en dus uitermate geschikt om te gebruiken op een event . De reclamevlaggen zijn dus multi-inzetbaar, zowel voor korte periodes als voor langdurige plaatsing.

Ontdek het gamma vlaggen

3. Beurswanden

De beurswand is een veelzijdig product die niet enkel tijdens beurzen kan ingezet worden. Ook tijdens evenementen en andere grote bijeenkomsten is het de ideaal. Onze beurswanden zijn modulair en compact verpakt.

Meer beurswanden

textielframe-presentatiewand-beurswand-keder-wand-kinepolis-hunger-games
counter-pneu

4. Counter tafel

Om professionele degustaties en demonstraties op te zetten, heeft u een tafel nodig. Zo’n balie is een product dat in de sector heel veel wordt gebruikt voor demo’s en proeverijen. Krekels beschikt over een uitgebreid gamma van counters voor in- en outdoor gebruik.

Meer countertafels

VISIX NV

Maatschappelijke zetel
Onledegoedstraat 74
8800 Roeselare
Tel.: +32 (051) 23 88 10

BNP PARIBAS FORTIS BE69 0014 5098 2378
KBC BE52 4646 1453 9109
BTW BE 0453 786 091

info@visix.be

VISIX Lokeren

Stokkelaar 3
B-9160 Lokeren
Tel.: +32 (0)9 33 77 150

BNP PARIBAS FORTIS BE69 0014 5098 2378
KBC BE52 4646 1453 9109
BTW BE 0453 786 091

info@visix.be

Blader door catalogus

Download
* This field is required