HomeNewsKlant in de kijker: Stad Oostende

News

Klant in de kijker: Stad Oostende

Oostende gaat voor professioneel en kwalitatief promotiemateriaal voor haar sportevents !

De sportdienst van Oostende organiseert jaarlijks een 40-tal eigen sportactiviteiten en is een graag geziene gaststad voor tientallen events met regionale, nationale en internationale uitstraling. Ze organiseren o.a.: het Oostends Loopcriterium met jaarlijks ruim 5000 deelnemers, de Neptunus Run met +/- 3.500 deelnemers, de Nieuwjaarsduik Oostende met +/- 3.000 deelnemers, de Ostend zombie race,…

oostendeHet spreekt dan ook voor zich dat je voor dergelijke manifestaties kwalitatief promotiemateriaal nodig hebt dat bij intensief gebruik zijn professionele uitstraling en degelijkheid behoudt. De windkracht aan de kust is hiervoor de perfecte waardemeter. Voor deze frequentie van gebruik en de vele medewerkers die hier telkens aan meewerken, dient het materiaal vooral snel en gemakkelijk op- en afgebouwd te kunnen worden. Ook de compactheid voor transport is niet onbelangrijk omdat er uiteraard ook heel wat andere materialen dienen vervoerd te worden.

Stad Oostende werkte al samen met de firma Krekels voor de bedrukte vouwtenten.  Deze werden reeds goed bevonden en daarom opnieuw bijbesteld. Voor andere materialen zoals druppelvormige beachvlaggen en een indrukwekkende start- en eindboog werden de collega’s van de sportdienst overtuigd tijdens een deskundige productdemonstratie op locatie.

Zij kozen voor de druppelvlag fibre omdat de glasvezelmast bijzonder licht is en sterker dan de aluminium mast. Het doek staat steeds mooi gespannen waardoor uw communicatie optimaal leesbaar blijft. In combinatie met de onbreekbare rubbervoet is dit een topproduct.

De pneumatische boog genoot uiteindelijk de voorkeur ten opzichte van de klassieke inflatable en dit omwille van verschillende redenen: geen elektrische kabels meer tijdens uw event over de grond zodat hij niet kan invallen bij stroompanne, geen kabels is veiliger voor de sporter en de passant, geen storend geluid meer van de motor, verankeringsgewichten zijn onmiddellijk onder de poten te monteren. Speciaal voor aan de kust hebben we het systeem op maat aangepast, zodat er dubbel zoveel gewicht kan aangebracht worden.  Daarenboven is het gehele systeem (excl. gewichten) supercompact en nog steeds draagbaar door 1 à 2 personen!

Met reeds meer dan 18 jaar ervaring in de sector wil Krekels graag uw partner zijn voor professioneel promotiemateriaal. We bieden een full service van advies, ontwerp, offerte, demonstratie, productie tot eventueel plaatsing. Verder werken we er dagelijks aan om onze ecologische voetafdruk zo minimaal mogelijk te maken en houden.  Ons team staat graag ter uwer beschikking.

   Meer weten? Bezoek onze showroom

Dit artikel verscheen eerder in het magazine van het ISB congres 2018

Listing

VISIX NV

Maatschappelijke zetel
Onledegoedstraat 74
8800 Roeselare
Tel.: +32 (051) 23 88 10

BNP PARIBAS FORTIS BE69 0014 5098 2378
KBC BE52 4646 1453 9109
BTW BE 0453 786 091

info@visix.be

VISIX Lokeren

Stokkelaar 3
B-9160 Lokeren
Tel.: +32 (0)9 33 77 150

BNP PARIBAS FORTIS BE69 0014 5098 2378
KBC BE52 4646 1453 9109
BTW BE 0453 786 091

info@visix.be

Blader door catalogus

Download
* This field is required