HomeNewsGolf beats cancer

News

Krekels trotse partner van Golf beats Cancer

Golf Beats Cancer werd in 2016 opgericht met de bedoeling de golfclubs te ondersteunen in het opzetten van uitdagende en professioneel georganiseerde clubtoernooien voor de amateurgolfer.

Niet enkel heeft men tot doel om de recreatieve golfer een leuke en geanimeerde dag te laten ervaren en sportief uit te dagen, het belangrijkste is de deelnemers te sensibiliseren omtrent de verschillende aspecten van kanker en kankerbestrijding.

Via een kleine bijdrage van de deelnemers, maar vooral door de sponsoring van bedrijven, werft Golf Beats Cancer de nodige fondsen ten voordele van de strijd tegen kanker. Ook in 2017 heeft men terug voor Kom Op Tegen Kanker als goede doel gekozen.

Als trotse partner van Golf beats Cancer zorgt Krekels voor de visuele aankleding op en naast het golfterrein. Met tenten, beachvlaggen, zit-kubussen en opblaasbare zuilen zorgen we ervoor dat het toernooi en de verschillende sponsors goed in de verf worden gezet en de deelnemers het gevoel krijgen werkelijk aan een groot professioneel golf-evenement deel te nemen.

golf vouwtenten
Frank Mooijaart : “De samenwerking met Krekels loopt werkelijk perfect. De impact van het promotie-materiaal is soms zelfs overweldigend. Zowel bij ontvangst voor het clubhuis als op het terrein zijn we als Golf Beats Cancer samen met onze sponsors visueel sterk aanwezig. Dit is niet alleen goed voor onze naamsbekendheid, maar geeft ook iedereen het gevoel dat we de nodige inspanningen hebben gedaan om een top-evenement neer te zetten. Ook het logistieke traject is volledig in handen van Krekels/Partenze en dat draagt zeker bij tot ons succes”.

Lees meer op de website van Golf Beats Cancer

opblaasbare zuilgolf zuil en kubussen golf beachvlaggen opblaasbare zuil binckvlaggen en tenten golflogo wand golf

Listing

Krekels België

Krekels - BVBA KB Stokkelaar 3
B-9160 Lokeren
Tel.: +32 (0)9 33 77 150
Reknr : 401-2547711-24
BTW : 0469.567.892

info@krekels.net

Krekels Nederland

Krekels B.V. Bredaseweg 237
4705 RN Roosendaal
Tel.: +32 (0)9 33 77 150
BTW : NL.8513.15.628.B.02
KVK 544 64285

info@krekels.net

Blader door catalogus

Download
* This field is required