HomeNewsKrekels en Visix gaan alliantie aan

News

Krekels en Visix gaan alliantie aan

Graag laten we u weten dat Krekels uit Lokeren en Visix uit Roeselare een strategische alliantie zijn aangegaan. Visix Invest, de holding boven Visix bvba, nam een participatie bij Krekels bvba. Christophe Krekels, zaakvoerder van Krekels, nam op zijn beurt een participatie binnen Visix.

Voor alle duidelijkheid: Visix en Krekels zijn zeer gezonde bedrijven. We zijn allebei al jaren actief in de productie van promotiemateriaal. De krachtenbundeling komt er om nog efficiënter te kunnen werken en zo verdere groei mogelijk te maken. We blijven zelfstandig werken onder onze eigen naam én vanop onze eigen locatie.

Ons gamma en de klantenportefeuilles zijn complementair: waar Visix voornamelijk actief is in het indoorsegment, met bijvoorbeeld textielframes voor beurzen en etalages, is Krekels heel sterk in producten om je merk te laten opvallen op allerlei evenementen, zoals bedrukte tenten en beachvlaggen.

Wat betekent die schaalvergroting voor u?

• U kunt rekenen op de expertise van twee specialisten in visuele communicatie
• Het assortiment aan producten wordt nog groter: of u nu indoor-, outdoor- of eventcommunicatie nodig heeft, we hebben alles in huis
• We creëren meer logistieke mogelijkheden: u kunt bij ons terecht voor de opbouw en afbraak van uw projecten en voor de stockage van uw producten
• Dankzij een grotere productiecapaciteit kunnen we sneller leveren

Kortom, samen gaan we ervoor om onze baselines “big ideas, great prints” en “the art to attract people” dag in dag uit in de praktijk om te zetten.

groepsfoto
Mocht u nog vragen hebben, contacteer ons dan gerust!

Listing

Krekels België

Krekels - BVBA KB Stokkelaar 3
B-9160 Lokeren
Tel.: +32 (0)9 33 77 150
Reknr : 401-2547711-24
BTW : 0469.567.892

info@krekels.net

Krekels Nederland

Krekels B.V. Bredaseweg 237
4705 RN Roosendaal
Tel.: +32 (0)9 33 77 150
BTW : NL.8513.15.628.B.02
KVK 544 64285

info@krekels.net

Blader door catalogus

Download
* This field is required