HomeNews

News

News

Comfortmaskers met uw logo bedrukt

Bescherm je medewerkers, je klanten en jezelf met gepersonaliseerde mondmaskers !

Lees meer

News

Krekels wordt Visix

Drie jaar nadat het West-Vlaamse Visix en het Oost-Vlaamse Krekels een alliantie aangingen, hebben beide bedrijven beslist de samenwerking nog verder uit te diepen en hun krachten helemaal te bundelen. Voortaan gaan ze verder als één bedrijf onder de naam ‘Visix – Brand Shiners’.

Lees meer

News

Mega tifovlag onthult voor Arno

Vive Ma Liberté! Arno is terug en dat brengt hem naar 3 uitverkochte zalen in de AB.  Ze lieten hem niet vertrekken zonder een cadeau van formaat! Een megagrote tifovlag. Arno was zeer verrast en reageerde er in zijn geheel eigen stijl op. Merci godverdomme!

Lees meer

News

Reuzegrote ‘We Are Watching’ vlag op VN-klimaattop in Madrid

Lees meer

News

Geef je toonzaal of Beursstand een make-over met mobiele lichtbakken

Wil je je etalage of toonzaal wat extra in de kijker zetten? Of sta je binnenkort op een (openlucht)event en wil je ervoor zorgen dat je opvalt naast de concurrentie? Dan zorgen mobiele lichtbakken net voor dat tikkeltje extra. Ontdek de talrijke voordelen en verschillen met de roll-up banner.

Lees meer

News

Project in de kijker: Honda motors

Honda neemt een reeks nieuwe eventkits in gebruik. De Honda CB Days en de producten van Krekels bleken een geslaagde combinatie

Lees meer

News

KLANT IN DE KIJKER: UCI BMX WK 2019

Eind juli vond op het circuit van Zolder Hét BMX-evenement van 2019 plaats: De 2019 UCI BMX World Championships. De organisatie ging resoluut voor een mix van diverse promomaterialen zoals banners voor het podium en de finishboog en boarding materiaal langs het volledige parcours.

Lees meer

News

4 unieke eigenschappen van de stabielste en veiligste startent

Een stabiele tent is uitermate belangrijk voor een veilig evenement. Zowel de paal, het doek als de verankeringspunten van je tent moeten bestand zijn tegen krachten die oplopen tot boven de 1000 kg! Daarom zetten we compromisloos in op de beste kwaliteit van elk onderdeel.

Lees meer

News

3 Tips om je bestand klaar te maken voor groot formaat print

Bestanden voorbereiden voor een afdruk op groot formaat lijkt een hele uitdaging, maar groter hoeft daarom niet moeilijker te zijn. Met deze tips & tricks lever je altijd een perfect bestand voor groot formaat af.

Lees meer

News

Moet ik mijn vlag Dubbelzijdig of Enkelzijdig bedrukken?

Bij ons hoef je je vlag maar langs één kant te bedrukken, om toch aan twee kanten een kwalitatieve afdruk te krijgen. De sublimatietechniek die we gebruiken voor het bedrukken zorgt ervoor dat de inkten in de stof kruipen en die dus volledig kleur geven.

Lees meer

News

Kortingen op tweedehands tenten

Professionele vouwtenten, partytenten, startenten, accessoires . Deze gebruikte tenten en accessoires zijn nog in een zeer goede staat en vertonen enkel lichte gebruikssporen. Het Tweedehands materiaal  is ideaal voor een tuinfeest of evenement. 

Lees meer

News

5 tips om je Voetbaldorp een succes te maken !

Heb je de voetbalvibe gevoeld?  Wat is er leuker en gezelliger dan het organiseren van een voetbalfeestje – of zelfs een heel fandorp – voor je collega’s, vrienden of buren? Wij helpen je graag verder met promotiemateriaal voor je volgend event!

Lees meer

News

10 redenen waarom Krekels de beste opblaasbare tent heeft

Pneumatische (opblaasbare) tenten zijn handige eye-catchers op je event of feest. Ze worden geleverd in een compacte trolley (die past in een personenwagen) Ontdek de 10 top eigenschappen van deze opblaasbare tent.

Lees meer

News

Ecologisch ondernemen bij Krekels

Naast de product-gerelateerde alliantie die Krekels en Visix aangingen, delen ze ook hun visie op ecologisch ondernemen. Ze gaan de uitdaging aan de voetafdruk van de individuele bedrijven zo laag mogelijk te houden.

Lees meer

News

Klant in de kijker: Stad Oostende

Stad Oostende werkte al samen met de firma Krekels voor de bedrukte vouwtenten. Deze werden reeds goed bevonden en daarom opnieuw bijbesteld. Voor andere materialen zoals druppelvormige beachvlaggen en een indrukwekkende start- en eindboog werden de collega’s van de sportdienst overtuigd tijdens een deskundige productdemonstratie op locatie.

Lees meer

News

Welke voet kies ik het best voor mijn vlag?

De juiste voet of statief voor een vlag kiezen hangt af van het gebruik en type vlag. Lees enkele punten om mee rekening te houden bij de keuze van een vlaggen voet.

Lees meer

News

10 redenen om voor de beste tent van België te kiezen!

Al meer dan 15 jaar zijn wij dé specialist in vouwtenten. Bedrukt en onbedrukt kunnen wij de beste prijs/kwaliteits- garantie voorleggen. Door onze productie in-house en onze grote stock kunnen wij snel inspelen op de vragen van de klant. Graag presenteren wij u dan ook de 10 redenen waarom onze vouwtent de Best in class is!

Lees meer

News

Krekels en Visix gaan alliantie aan

Graag laten we u weten dat Krekels uit Lokeren en Visix uit Roeselare een strategische alliantie zijn aangegaan. Visix Invest, de holding boven Visix bvba, nam een participatie bij Krekels bvba. Christophe Krekels, zaakvoerder van Krekels, nam op zijn beurt een participatie binnen Visix.

Lees meer

News

Het hoeft niet altijd recht te zijn!

Waarom altijd recht op recht? Wist je dat onze banners en vlaggen op alle formaten en in de meest complexe vormen uitgesneden kunnen worden? Met onze snijmachine kunnen we dan ook de meest originele ideeën aan.

Lees meer

News

Krekels trotse partner van Golf beats Cancer

Als trotse partner van Golf beats Cancer zorgt Krekels voor de visuele aankleding op en naast het golfterrein. Met tenten, beachvlaggen, zit-kubussen en opblaasbare zuilen zorgen we ervoor dat het toernooi en de verschillende sponsors goed in de verf worden gezet en de deelnemers het gevoel krijgen werkelijk aan een groot professioneel golf-evenement deel te nemen.

Lees meer

News

Krekels lanceert: De beste vlag van België !

Niets is belangrijker dan de juiste kwaliteit en uitstraling tonen voor uw merk. Waarom zou u deze dan niet promoten met de beste vlag van België? Wij geven u nu alvast 10 redenen om het wel te doen!

Lees meer

News

Krekels present op ISB-congres in Kortrijk

Krekels was op 22 en 23 maart standhouder op het ISB-congres te Kortrijk. Het ISB (Vlaams Instituut voor Sportbeheer en Recreatiebeleid)-congres is dé ontmoetingsplaats voor iedereen actief in lokaal sportbeleid.

Lees meer

News

Studie bewijst de impact van outdoor promotiemateriaal

Een studie uitgevoerd in Duitsland door Prof. Dr. Martin Natter van de Johann wolfgang goethe universität in Frankfurt toonde de doeltreffendheid van onze Eventvlaggen aan.

Lees meer

News

Ontwikkeling custom made producten in-house

Door de ontwikkeling in-house kan Krekels je project op maat verzorgen. Krekels heeft een eigen ontwikkelingsafdeling die ervoor zorgt dat uw project tot een goed einde wordt gebracht.

Lees meer

News

Krekels krijgt keurmerk “Erkend signbedrijf” van SIBON

Na het doorlopen van een diepgaande selectieprocedure is Krekels door Si'bon erkend als officieel signbedrijf. In België zijn slechts 25 bedrijven die dit keurmerk reeds hebben ontvangen, waaronder Krekels.

Lees meer

News

Bestellen bij Krekels kan nu ook via onze webshop!

Om een nog snellere en efficiënter service naar de klant te leveren lanceert Krekels een online webshop. Ontdek onze nieuwe webshop -> shop.krekels.net

Lees meer

News

Meer dan 100 steden en gemeentes werken met onze vouwtenten

Met meer dan 17 jaar expertise is Krekels dé specialist in het produceren van gepersonaliseerde vouwtenten voor professioneel en intensief gebruik.

Lees meer

News

Mag ik zomaar een Reclamebord of vlag op de stoep zetten ?

In dit artikel door UNIZO duiken we dieper in op de juridische do's en dont's van het plaatsen van een mobiel billboard of vlag op de stoep.

Lees meer

News

Beursstand ideeën : 5 Tips en Tricks voor geslaagde beurs

Staat u bedrijf binnenkort op een beurs maar weet u niet goed waar te starten? Wij helpen u graag op weg met enkele budgetvriendelijke tips voor je beursstand.

Lees meer

News

Stichting Vivaan lanceert logo op ludieke manier

Voor de lancering van hun nieuwe logo deed Stichting vivaan beroep op krekels. Door middel van 12 kubussen werd op een ludieke manier het logo gevormd. Hierbij enkel sfeerfoto's van de voorstelling:

Lees meer

News

Petanque federatie schittert met beachvlaggen en Pneumatic tent

Petanque federatie Vlaanderen koos voor Krekels voor de aankleding van het event. Met een Pneumatic tent 44 en enkele drop vormige beachvlaggen werd hun nieuwe huisstijl gepresenteerd.

Lees meer

News

Krekels officiële partner van het UCI BMX world championship

Van 21 tot 25 juli 2015 wordt een historische week in de jonge maar succesvolle geschiedenis van de Lotto BMX Track van Circuit Zolder. Maar liefst 55 verschillende nationaliteiten komen er strijden voor de regenboogtrui tijdens de UCI BMX World Championships. Krekels is officiële sponsor en verzorgde de visuele aankleding d.m.v. vlaggen, banners en tenten.

Lees meer

News

Klant in de kijker: CD&V family day

Voor CD&V mochten wij vlaggen en tenten produceren voor hun familiedag. Met succes, de klant stuurde ons deze leuk reactie door:

Lees meer

News

ACTIE: Vouwtent met full colour volant + twee vlaggen : 599 euro*

- Staal frame 3x3M - Dak standaard kleur + volant full colour bedrukt (plat deel van het dak B300cm x H30cm) - Vlag basic straight, 310cm + betonvoet

Lees meer

News

Klant in de kijker: Butik agency voor Becel

Voor hun klant Becel werkte Butik het project "Zonhoven start" uit. Door middel van een pneumatic tent, vlag en banner werd de nodige promo gemaakt.

Lees meer

News

Inhouse productie in Lokeren

Krekels is always on the move, in elke betekenis. De onderneming schrijft een spannend verhaal dat bescheiden begon bij het verhuren van partytenten, en na een boeiend traject aanbeland is bij het Krekels van nu: de innovatieve, extreem servicegerichte marktleider in mobiel promotiemateriaal.

Lees meer

News

Nieuwe huisstijl

Een bedrijf als Krekels, dat elke dag de polsslag van de promowereld meet, moet ook op vlak van logo en huisstijl voorop lopen. Een goed logo draagt op een dwingende manier het DNA van een bedrijf uit.

Lees meer

News

Een sterk uitgebouwd machinepark

Krekels heeft nu honderd procent controle op de kwaliteit van zijn producten, en kan daarnaast snel en flexibel reageren op de vraag van de klant. De gedurfde turn-around van 2008 is zeer vruchtbaar gebleken: Krekels is in enkele jaren tijd doorgestoten naar de top van de markt, en heeft nu een prijs-kwaliteitverhouding die u nergens anders vindt.

Lees meer

VISIX NV

Maatschappelijke zetel
Onledegoedstraat 74
8800 Roeselare
Tel.: +32 (051) 23 88 10

BNP PARIBAS FORTIS BE69 0014 5098 2378
KBC BE52 4646 1453 9109
BTW BE 0453 786 091

info@visix.be

VISIX Lokeren

Stokkelaar 3
B-9160 Lokeren
Tel.: +32 (0)9 33 77 150

BNP PARIBAS FORTIS BE69 0014 5098 2378
KBC BE52 4646 1453 9109
BTW BE 0453 786 091

info@visix.be

Blader door catalogus

Download
* This field is required