HomeNews

News

News

10 redenen waarom u voor de beste vlag van België moet kiezen !

Niets is belangrijker dan de juiste kwaliteit en uitstraling tonen voor uw merk. Waarom zou u deze dan niet promoten met de beste vlag van België? Wij geven u nu alvast 10 redenen om het wel te doen!

Read Meer

News

Krekels present op ISB-congres in Kortrijk

Krekels was op 22 en 23 maart standhouder op het ISB-congres te Kortrijk. Het ISB (Vlaams Instituut voor Sportbeheer en Recreatiebeleid)-congres is dé ontmoetingsplaats voor iedereen actief in lokaal sportbeleid.

Read Meer

News

Studie bewijst de impact van outdoor promotiemateriaal

Een studie uitgevoerd in Duitsland door Prof. Dr. Martin Natter van de Johann wolfgang goethe universität in Frankfurt toonde de doeltreffendheid van onze Eventvlaggen aan.

Read Meer

News

Ontwikkeling custom made producten in-house

Door de ontwikkeling in-house kan Krekels je project op maat verzorgen. Krekels heeft een eigen ontwikkelingsafdeling die ervoor zorgt dat uw project tot een goed einde wordt gebracht.

Read Meer

News

Krekels krijgt keurmerk “Erkend signbedrijf” van Si’bon

Na het doorlopen van een diepgaande selectieprocedure is Krekels door Si'bon erkend als officieel signbedrijf. In België zijn slechts 25 bedrijven die dit keurmerk reeds hebben ontvangen, waaronder Krekels.

Read Meer

News

Bestellen bij Krekels kan nu ook via onze webshop!

Om een nog snellere en efficiënter service naar de klant te leveren lanceert Krekels een online webshop. Ontdek onze nieuwe webshop -> shop.krekels.net

Read Meer

News

Meer dan 100 steden en gemeentes werken met onze vouwtenten

Met meer dan 17 jaar expertise is Krekels dé specialist in het produceren van gepersonaliseerde vouwtenten voor professioneel en intensief gebruik.

Read Meer

News

Mag ik zomaar een Reclamebord of vlag op de stoep zetten ?

In dit artikel door UNIZO duiken we dieper in op de juridische do's en dont's van het plaatsen van een mobiel billboard of vlag op de stoep.

Read Meer

News

Beursstand ideeën : 5 Tips en Tricks voor geslaagde beurs

Staat u bedrijf binnenkort op een beurs maar weet u niet goed waar te starten? We weten als geen ander dat er bij de organisatie van een beurs veel komt kijken.

Read Meer

News

Stichting Vivaan lanceert logo op ludieke manier

Voor de lancering van hun nieuwe logo deed Stichting vivaan beroep op krekels. Door middel van 12 kubussen werd op een ludieke manier het logo gevormd. Hierbij enkel sfeerfoto's van de voorstelling:

Read Meer

News

Petanque federatie schittert met beachvlaggen en Pneumatic tent

Petanque federatie Vlaanderen koos voor Krekels voor de aankleding van het event. Met een Pneumatic tent 44 en enkele drop vormige beachvlaggen werd hun nieuwe huisstijl gepresenteerd.

Read Meer

News

Krekels officiële partner van het UCI BMX world championship

Van 21 tot 25 juli 2015 wordt een historische week in de jonge maar succesvolle geschiedenis van de Lotto BMX Track van Circuit Zolder. Maar liefst 55 verschillende nationaliteiten komen er strijden voor de regenboogtrui tijdens de UCI BMX World Championships. Krekels is officiële sponsor en verzorgde de visuele aankleding d.m.v. vlaggen, banners en tenten.

Read Meer

News

Klant in de kijker: CD&V family day

Voor CD&V mochten wij vlaggen en tenten produceren voor hun familiedag. Met succes, de klant stuurde ons deze leuk reactie door:

Read Meer

News

ACTIE: Vouwtent met full colour volant + twee vlaggen : 599 euro*

- Staal frame 3x3M - Dak standaard kleur + volant full colour bedrukt (plat deel van het dak B300cm x H30cm) - Vlag basic straight, 310cm + betonvoet

Read Meer

News

Klant in de kijker: Butik agency voor Becel

Voor hun klant Becel werkte Butik het project "Zonhoven start" uit. Door middel van een pneumatic tent, vlag en banner werd de nodige promo gemaakt.

Read Meer

News

Evolutie naar inhouse productie

Krekels is always on the move, in elke betekenis. De onderneming schrijft een spannend verhaal dat bescheiden begon bij het verhuren van partytenten, en na een boeiend traject aanbeland is bij het Krekels van nu: de innovatieve, extreem servicegerichte marktleider in mobiel promotiemateriaal.

Read Meer

News

Nieuwe huisstijl

Een bedrijf als Krekels, dat elke dag de polsslag van de promowereld meet, moet ook op vlak van logo en huisstijl voorop lopen. Een goed logo draagt op een dwingende manier het DNA van een bedrijf uit.

Read Meer

News

Een sterk uitgebouwd machinepark

Krekels heeft nu honderd procent controle op de kwaliteit van zijn producten, en kan daarnaast snel en flexibel reageren op de vraag van de klant. De gedurfde turn-around van 2008 is zeer vruchtbaar gebleken: Krekels is in enkele jaren tijd doorgestoten naar de top van de markt, en heeft nu een prijs-kwaliteitverhouding die u nergens anders vindt.

Read Meer

Krekels België

Krekels - BVBA KB Stokkelaar 3
B-9160 Lokeren
Tel.: +32 09 33 77 150
Reknr : 401-2547711-24
BTW : 0469.567.892

info@krekels.net

Krekels Nederland

Krekels B.V. Bredaseweg 237
4705 RN Roosendaal
Tel.: +32 09 33 77 150
BTW : NL.8513.15.628.B.02
KVK 544 64285

info@krekels.net

Blader door catalogus

Download
* Dit veld is verplicht