HomeEvent materiaal

Tips om de aandacht te trekken op jouw outdoor event

Het nieuwe jaar is net van start gegaan en daarmee worden bij bedrijven ook nieuwe plannen gesmeed om in het voorjaar outdoor evenementen te organiseren. Maar hoe begin je daar aan en welk materiaal kies je om je outdoor event aan te kleden en ervoor te zorgen dat je jouw unieke stempel kan drukken met leuk promotiemateriaal? Wij loodsen je door het aanbod en onze manier van werken zodat je sportevent, festival of productlancering een onvergetelijk succes wordt.

Event materiaalSpring er met jouw evenement bovenuit

Waarom zou je op een beurs, event, festival, sampling of productlancering net willen investeren in promotiemateriaal? Het antwoord is eenvoudig. Niet alleen vormen banners, spandoeken en vlaggen sfeermakers en een originele aankleding van je outdoor event. Ook zorgen ze ervoor dat je een originele indruk nalaat en je merk extra in de kijker kan zetten.

Promotiemateriaal zorgt ervoor dat je merk gepromoot raakt bij een ruimer publiek en op een speelse manier aandacht trekt. Bij Krekels investeren we zo in gebruiksvriendelijke en kwaliteitsvolle producten die bij jouw evenement de puntjes op de ‘i’ zetten. Enkel het beste is goed genoeg waardoor we een wauw-effect kunnen garanderen. Afhankelijk van het type outdoor evenement gaan wij op zoek naar een oplossing op maat om jou te laten schitteren.

Aankleding van en promotiemateriaal voor elk type event

Hoe kan je ons materiaal inzetten voor verschillende soorten evenementen?

pneumatic-opblaasboog-arch-finishboog-spelersboog-tour-fiets-wielerwedstrijdflexwall podiumwandbanner chocosupportersvlag 1. Outdoor sportevenementen

Organiseer je binnenkort een loopwedstrijd, een voetbal- of volleybaltoernooi, een zeilwedstrijd of een ander outdoor evenement dat bij jouw sportvereniging past? Dan zorgen we bij Krekels voor de juiste aankleding. We beschikken over logowanden, beachvlaggen, (pop-up) banners en een aankomstboog waarop je het logo, de slogan en eventueel beelden van jouw vereniging kan laten printen. Maar we doen meer dan dat. In ons gamma vind je ook podia met bijhorende achterwand en dranghekken wanneer je het grootser wil aanpakken. Voor de fans kunnen we ook supportersvlaggen voorzien en spandoeken met jouw logo. Op die manier wordt je outdoor sportevent ook een gelegenheid om aan slimme marketing en branding te doen.

stertent strandstoelzitkubus hondafestival materiaalfestival tent
2. Festivals

Een festival waar je een heerlijke zomerse sfeer kan creëren en het ook naast de optredens aangenaam vertoeven kan maken? Dat kan met onze evenementenvlaggen, strandstoelen en zitkubussen . Je maakt er in geen tijd een relaxte omgeving van waar iedereen tot rust kan komen, kan chillen en je zet meteen de juiste sfeer.

stoepbord Sandwichborden Windmaster Pavement sign stoep bordsampling counter tafel basicsamplingpromopakket
3. Samplings en productlanceringen

Heb je binnenkort een outdoor product sampling of -lancering op de planning staan? Dan adviseren we een combinatie van eventvlaggencounters en spandoekframes. De vlaggen en banners laten je merk zien, maar je kan er ook de sterktes van je organisatie en/of producten op displayen. De counters creëren dan weer de mogelijkheid om makkelijk in een gezellige sfeer te gaan netwerken.

Organiseer je binnenkort een evenement op grotere schaal? Dan hoef je niet alle tenten, vlaggen, roll-ups, banners en promotiemateriaal afzonderlijk te bestellen. Je kan dit via de promopakketten van Krekels verkrijgen. Op basis van je wensen en ons advies stellen we zo’n pakket samen om zo je outdoor evenement vorm te geven.

Waarom moet je voor ons kiezen voor de aankleding van je evenement?

Organiseer je binnenkort een outdoor event? Dan gaan we bij Krekels op deze manier te werk. Door onze eigen printinstallaties kunnen we zorgen voor een persoonlijke touch waardoor je de kans krijgt je eigen stempel te drukken op promotiemateriaal.  Kom langs in onze showroom om onze producten te bekijken of plaats je bestelling via onze webshop. Door onze ruime stock garanderen we een snelle levertijd en we zorgen bovendien voor een hoge betrokkenheid gedurende het hele proces: van advies over het juiste promotiemateriaal voor de doelgroep, terrein en jouw wensen tot transport en installatie door onze plaatsingsdienst.

bestelprocedure event materiaal
De afgelopen 20 jaar bouwden we niet alleen een pak ervaring maar ook heel wat know-how op om ervoor te zorgen dat jouw boodschap en merk zo zichtbaar mogelijk worden gemaakt op outdoor events.
Of het nu gaat om het creëren van een verpletterende indruk op een groot outdoor evenement of een kleinschalig initiatief, we hebben alles in huis om van je evenement een succes te maken en een innovatieve toets te geven.

Vraag nu een offerte aan voor de aankleding van je event

  Contacteer ons voor advies

Krekels België

Krekels - BVBA KB Stokkelaar 3
B-9160 Lokeren
Tel.: +32 (0)9 33 77 150
Reknr : 401-2547711-24
BTW : 0469.567.892

info@krekels.net

Krekels Nederland

Krekels B.V. Bredaseweg 237
4705 RN Roosendaal
Tel.: +32 (0)9 33 77 150
BTW : NL.8513.15.628.B.02
KVK 544 64285

info@krekels.net

Blader door catalogus

Download
* This field is required