HomeSponsorwall – Printed presswall with logo’s for events

Sponsorwall – Printed presswall with logo’s for events

Hieronder enkele mogelijkheden voor de sponsorwand

 

sponsorwand-logowand-rode-loper-PUW-360px-oksponsorwand-logowand-rode-loper-rollup-360px-ok

sponsorwand-logowand-rode-loper-stretch-wall-360px-OKsponsorwand-logowand-textielframe-ok

De firma Krekels beschikt over de ideale sponsor of logowand voor al uw persconferenties, rode loper momenten of andere evenementen, waar u uw naam “in the picture” wilt zien staan.

Niet alleen kan u bij ons kiezen uit een uitgebreide waaier aan sponsorwanden of perswanden, maar elk van onze oplossingen garandeert u de visibiliteit van uw merk zoals geen ander.

Of U nu kiest voor een Textielframe, Pop-up wall, Stretchwall of Maxi roll-up, U kiest steeds voor een perfect afgewerkte Perswand/logowand in een formaat dat volledig voldoet aan uw wensen.

Al onze producten brengen u ook een oplossing die uw logo onberispelijk naar voor brengt in één perfect doorlopend beeld. Welk materiaal u ook kiest, u bent zeker van een beeld zonder naad dat uw naam alle eer aan doet.

Daarenboven zijn al onze producten uitermate gebruiksvriendelijk en makkelijk op te stellen. Uw keuze voor onze producten zorgt dus niet alleen voor een perfecte zichtbaarheid op locatie, maar zorgt er ook voor dat alles razendsnel wordt opgesteld en afgebroken. Al onze producten zijn handig verpakt, makkelijk te transporteren en in minder dan een kwartier opgezet of afgebroken.

Topmerken als Studio 100, Kinepolis, Base, BNP Paribas Fortis en Coca Cola kiezen al voor onze producten. Zij verzekerden zich al over het feit dat al onze producten van een feilloze kwaliteit zijn. En, doordat wij zelf de controle voeren over al onze bedrukkingen,  kunnen wij garant staan voor een beeld met een onevenaarbare kwaliteit.

Ons sales team staat steeds te uwer beschikking om u te helpen bij uw keuze voor het juiste materiaal bij uw evenement, terwijl onze grafische afdeling samen met u op zoek gaat naar het perfecte beeld. Zij ondersteunen u waar nodig met de ontwikkeling, en staan mee in voor een beeld dat de aandacht grijpt en uw naam op de voorgrond brengt.

sponsorwand presswall SayCheese

“De trendy vormgeving en heel mooie afwerking van de stretch wall gecombineerd met het feit dat deze geen reflecties van flitsers met zich meebrengt zorgt er voor dat we telkens opnieuw fantastische resultaten kunnen bereiken bij zowel Press Wall fotografie als Green Screen”

Wouter Noerens
Say Cheese / RentaPhotoBooth.be


Stretch-wall-beurswand-sponsorwand-logowand-straight-teslalogowand-sponsorwand-pop-up-wall-curved-3x3-beursstand-wand+trolley-desk-verpakking_factsrollup-maxi-200cm-krekels-logo-sponsorwand logowand-sponsrowand-Staand_TextielFrame_Sponsorwall03logowand-perswand-presswall-sponsorwandsponworwand-perswand-presswall-logowan-voetbalbond2


Overtuig uzelf van uw keuze door de foto’s van onze talrijke realisaties hieronder of kom u zelf vergewissen van de kwaliteit van al onze producten in onze showroom te Lokeren.

   Bestel nu je wand !

Summary
Author Rating
1star1star1star1stargray
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Krekels
Product Name
Sponsorwand
Price
EUR 260
Product Availability
Available in Stock

Krekels Belgium

Krekels - BVBA KB Stokkelaar 3
B-9160 Lokeren
Tel.: +32 (0)9 33 77 150
Reknr : 401-2547711-24
BTW : 0469.567.892

info@krekels.net

Krekels Netherlands

Krekels B.V. Bredaseweg 237
4705 RN Roosendaal
Tel.: +32 (0)9 33 77 150
BTW : NL.8513.15.628.B.02
KVK 544 64285

info@krekels.net

Browse our catalog

Download
* This field is required