HomeNews5 TIPS and tricks for a successful trade show booth

News

5 TIPS and tricks for a successful trade show booth

truss-beursstand Beurswand thule beursstand beurzen banner bache wand

textielframe-presentatiewand-beurswand-keder-wand-kinepolis-hunger-games

5 tips for a successful trade show

Are you a company that is planning to participate at a trade show but do not know where to start? We know better than anyone that when organizing an trade show booth much is involved.
Krekels therefore helps you get started with a few budget-friendly solutions that make your brand stand out.
 1. Waar sta ik?
  Kijk eerst op het grondplan van de eventlocatie welke plaats je stand inneemt. Vaak is de plaatsing cruciaal voor de beslissing van een goede stand. Sta je in een hoek dan is de opstelling van de stand anders dan een centrale opstelling. Onze beurswanden zijn beschikbaar in verschillende opstellingen en maten. Dien je een muur af te schermen of heb je een ruimte nodig om materiaal in op te bergen? Met de modulaire beursstanden van Krekels is dit allemaal mogelijk.
 2. Leg een tapijt.
  Ook de ondergrond is belangrijk. Vaak hebben beurshallen een kale betonnen vloer. Belangrijk is dus dat je het juiste tapijt of vloerbedekking kiest.
 3. Voorzie een tafeltje.
  Bij de ontvangst van klanten op de stand is het aangewezen een statafel of counter te voorzien waar je bv. een laptop en enkel zaken op kan plaatsen. Voorzien van enkele stoelen maakt dit je beursstand compleet. De counter is dan weer zeer handig voor het opbergen van andere materialen.
  De vele modellen van onze balie counters beschikken over een inlegblad.
 4. Plaats een folderhouder.
  Vergeet ook geen folderhouder te plaatsen op de hoek van de beursstand. Zo kunnen voorbijgangers makkelijk een folder of flyer meenemen.
 5. Plaats de nodige verlichting
  Een goede verlichting is zeer belangrijk wil je jouw beursstand tot zijn recht laten komen. Voor al onze beurswanden zijn er diverse mogelijkheden waarbij Led-verlichting wordt voorzien.

Al deze producten zijn 100% personaliseerbaar naar jouw huisstijl. Ook de hardware is beschikbaar in verschillende opties. Het tafelblad is bovendien beschikbaar in diverse kleuren en afwerkingen.

De producten van Krekels bieden vele voordelen. Ze zijn handig verpakt en kunnen dus compact worden getransporteerd. Daarnaast zijn ze snel opgesteld.

Kom eens langs in onze showroom en ontdek onze productie. Zo kan u met kennis van zaken beslissen over de beste oplossing voor u bedrijf.

  Maak nu een afspraak !

Nog geen beurs gepland dit jaar? Op de site beurskalender.be krijg je en goede overzicht van de geplande beurzen in 2016.

Listing

Krekels Belgium

Krekels - BVBA KB Stokkelaar 3
B-9160 Lokeren
Tel.: +32 (0)9 33 77 150
Reknr : 401-2547711-24
BTW : 0469.567.892

info@krekels.net

Krekels Netherlands

Krekels B.V. Bredaseweg 237
4705 RN Roosendaal
Tel.: +32 (0)9 33 77 150
BTW : NL.8513.15.628.B.02
KVK 544 64285

info@krekels.net

Browse our catalog

Download
* This field is required