HomeThe Easy up tent is easily transportable and quickly deployed
easy up tent Starting from 299 euro

The Easy up tent is easily transportable and quickly deployed

Zet uw bedrijf of event in de kijker met de Krekels easy-up tenten. Ze zijn snel, gemakkelijk en functioneel en kunnen dus voor verschillende professionele doeleinden worden ingezet (op een beurs, braderij, event, etc.). Bovendien bent u met onze easy-up tent bestand tegen alle weersomstandigheden. Ze zorgen immers voor de nodige beschutting, zowel tegen de regen als tegen de zon.

vouwtent partytent pop-uptent canopy folding tent krekels easytent easyup mastertent
Door ons uitgebreid aanbod aan verschillende kleuren, afmetingen en modellen zal u ongetwijfeld de easy up tent vinden die volledig past bij uw bedrijf of merk. U kan deze mogelijkheden dan ook perfect combineren met verschillende accessoires. Zo vindt u beslist de tent die past bij uw wensen en noden.

Waarom zijn de Krekels easy-up tenten de ideale oplossing?

Personaliseerbaar
Bij Krekels stelt u snel en gemakkelijk uw unieke easy-up tent samen. Zo kan u niet enkel kiezen uit ons uitgebreid aanbod aan kleuren, u kan ook zowel de zijwanden als het dak van uw easy up tent bedrukken met uw eigen logo of design. Door het gebruik van verschillende druktechnieken, zorgt Krekels steeds voor easy-up tenten die 100% zijn aangepast aan uw wensen.

Snelle opstelling
Easy-up tenten staan bekend om hun snelle en gemakkelijke montage. In nog geen 2 minuten staat uw tent dan ook opgesteld op locatie zonder de hulp van speciaal opgeleide monteurs. Bovendien kan de easy-up tent door zijn snelle opstelling en weersbestendigheid perfect dienen als reservetent voor in noodsituaties.

Gemakkelijk vervoerbaar
Onze easy-up tenten zijn steeds voorzien van een handige draagtas die ervoor zorgt dat uw tent gemakkelijk kan worden getransporteerd of opgeborgen.

Hoge kwaliteit
Door voortdurend op zoek te gaan naar efficiëntere toeleveringsmanieren en productiemiddelen kan Krekels steeds de leiderspositie behouden in een zeer veeleisende markt. Krekels biedt dan ook steeds tenten aan van professionele kwaliteit die niet te vergelijken zijn met tenten uit een doe-het-zelf zaak.

Op zoek naar een hoog kwalitatieve easy-up tent voor uw bedrijf of event?

Bekijk snel ons aanbod en de vele personalisatiemogelijkheden!

Andere tenten in ons gamma:

Startent
startent-40-volle-maan-licht 
Pneumatic tent
Pneumatic tent
Dometent
dometent-9m-maes 
 
Summary
Author Rating
1star1star1star1stargray
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
krekels
Product Name
Easy up tent
Price
EUR 299
Product Availability
Available in Stock

Krekels Belgium

Krekels - BVBA KB Stokkelaar 3
B-9160 Lokeren
Tel.: +32 (0)9 33 77 150
Reknr : 401-2547711-24
BTW : 0469.567.892

info@krekels.net

Krekels Netherlands

Krekels B.V. Bredaseweg 237
4705 RN Roosendaal
Tel.: +32 (0)9 33 77 150
BTW : NL.8513.15.628.B.02
KVK 544 64285

info@krekels.net

Browse our catalog

Download
* This field is required