HomeCustom made Beachflag starting from 47 euro

Custom made Beachflag starting from 47 euro

eventvlag beachvlag promovlag reclamevlag drop druppel vlag flag vlaggenTrek meteen de aandacht op evenementen met de Krekels beachvlaggen. Ze zijn niet alleen uitnodigend, maar ook de perfecte manier om op een ontspannen en vrolijke manier uw merk in de kijker te zetten. Krekels biedt een ruim assortiment bedrukte beachflags aan in verschillende maten en modellen (straight, square, drop).

Door hun vrijstaand systeem met aluminium sectionele mast, zijn deze strandvlaggen op elke locatie inzetbaar en dus uitermate geschikt om te gebruiken op verplaatsing. De beachvlaggen zijn dus multi-inzetbaar, zowel voor korte periodes als voor langdurige plaatsing.

Waarom zijn de Krekels beachflags de ideale oplossing?

Ideaal promotiemateriaal voor uw event
Als u een goedkope manier zoekt om uw zaak of merk te laten opvallen, dan is de beachvlag het ideale promotiemiddel. Het is niet enkel een product met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding, het is ook gemakkelijk op locatie op te stellen en kan zowel voor buiten als voor binnengebruik (zoals beurzen) worden ingezet.

Onze beachvlag is weerbestendig
Door hun weerbestendigheid zijn de Krekels beachvlaggen stabiel genoeg om gedurende lange tijd weer en wind te trotseren. Zo zijn de beachvlaggen door het uitgebreid assortiment aan grondbevestigingen en voeten bestand tegen alle weerinvloeden. Voor elke ondergrond, afmeting en model is er een geschikte grondbevestiging beschikbaar, die allen zorgen voor de nodige stabiliteit.

Verschillende personalisatiemogelijkheden
Laat uw beachflags bedrukken met uw eigen logo, foto of design. Door de ruime keuze aan verschillende afmetingen en modellen stelt u uw eigen en unieke beachflag samen. Bovendien kan u bij Krekels de keuze maken uit een enkelzijdige of dubbelzijdige doek. Zo kan u zelfs bij een dubbelzijdige doek kiezen voor twee verschillende gepersonaliseerde designs.

Snel en eenvoudig op te zetten
Dankzij een ingenieus opzetsysteem kan u de Krekels beachflags zeer gemakkelijk zelf opzetten. Bovendien wordt elke beachflag voorzien van een handige draagtas waardoor u ze snel en gemakkelijk kan vervoeren en opbergen.

Benieuwd naar onze mogelijkheden voor gepersonaliseerde beachflags?

Bekijk snel ons aanbod en de personalisatiemogelijkheden!

   Bestel nu je vlag !

Summary
Author Rating
1star1star1star1stargray
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Krekels
Product Name
Beachvlag
Price
EUR 47
Product Availability
Available in Stock

Krekels Belgium

Krekels - BVBA KB Stokkelaar 3
B-9160 Lokeren
Tel.: +32 (0)9 33 77 150
Reknr : 401-2547711-24
BTW : 0469.567.892

info@krekels.net

Krekels Netherlands

Krekels B.V. Bredaseweg 237
4705 RN Roosendaal
Tel.: +32 (0)9 33 77 150
BTW : NL.8513.15.628.B.02
KVK 544 64285

info@krekels.net

Browse our catalog

Download
* This field is required