HomeBeurswanden

Personaliseerbare beurswanden : Gemakkelijk opgesteld en compact verpakt

Staat u binnenkort op een beurs? Dan is de beurswand een onmisbaar onderdeel van uw beursstand. Het zorgt vaak voor die extra prikkel en nodigt bezoekers uit om uw beursstand te betreden.
Bovendien maakt het uw beursinrichting op een eenvoudige manier compleet want elke bedrukte beurswall wordt voorzien van een bijhorende demo desk en 2 lampen (led of halogeen). Zo beschikt u meteen over een volwaardige beursinrichting die u kan opzetten zonder de hulp van beursstandbouwers.

actie pop up-wand beurswand wall promowand beursstand 500pxlight-truss beurswand doek-showroom-beursmateriaal_becel_beursstandStretch-wall beurswand straight-tesla

   Bestel nu je Beurswand !

De beurswand is een veelzijdig product die niet enkel tijdens beurzen kan ingezet worden. Ook tijdens events en andere grote bijeenkomsten is het de ideale oplossing om uw bedrijf of merk in de kijker te zetten. U kan de promowand dan ook perfect gebruiken als promowand, tentoonstellingspaneel tijdens events of als presentatiewand in uw showroom of op seminaries.
Optioneel kan er ook een doek van beschermende laminaat worden voorzien.

Waarom is de Krekels beurswand de ideale oplossing voor uw beursstand?

Personaliseerbaar
U kan elk design of ontwerp laten bedrukken op uw beurswand. Zo sluit deze geheel aan bij de stijl en beleving van uw merk of product. Krekels garandeert steeds dat al het drukwerk op de hoogste resolutie en met de hoogste kwaliteit wordt geprint.

Gemakkelijk op te stellen
De Krekels beursmaterialen kunnen snel en gemakkelijk opgesteld worden op uw locatie. Door het handige paraplusysteem kan u uw beursstand zeer snel opentrekken. De verschillende panelen kan u eenvoudig bevestigen door middel van magneetstrips. In nog geen 10 minuten staat uw pop up wand opgesteld.

Beurswanden zitten verpakt in compacte draagtas
De Krekels beurswanden worden verpakt in een hardcase trolley met wieltjes. Zo blijft hij niet alleen beschermd tijdens het transport, maar kan u de beurswand zeer gemakkelijk vervoeren naar verschillende locaties.

beurswand promowanden-header-transparant-1100x280px

Op zoek naar een gepersonaliseerde beursstand voor uw bedrijf of event?

   Bestel nu je Promowand!

Summary
Aggregate Rating
5 based on 5 votes
Brand Name
Krekels
Product Name
Beurswand
Price
EUR vanaf 99
Product Availability
Available in Stock

Krekels België

Krekels - BVBA KB Stokkelaar 3
B-9160 Lokeren
Tel.: +32 (0)9 33 77 150
Reknr : 401-2547711-24
BTW : 0469.567.892

info@krekels.net

Krekels Nederland

Krekels B.V. Bredaseweg 237
4705 RN Roosendaal
Tel.: +32 (0)9 33 77 150
BTW : NL.8513.15.628.B.02
KVK 544 64285

info@krekels.net

Blader door catalogus

Download
* This field is required