HomeBeachvlaggen

Gepersonaliseerde Beachvlag vanaf 47 euro

eventflag-beachvlag-drop-large-petanque-podium-strandeventvlag-beachvlag-strandvlag-promovlag-krekels-vlaggen-Actie_Square_M85_Cotedor01eventvlag beachvlag promovlag reclamevlag drop druppel vlag flag vlaggen
Trek meteen de aandacht op evenementen met de Krekels beachvlaggen. Ze zijn niet alleen uitnodigend, maar ook de perfecte manier om op een ontspannen en vrolijke manier uw merk in de kijker te zetten. Krekels biedt een ruim assortiment bedrukte beachflags aan in verschillende maten en modellen (straight, square, drop). Door hun vrijstaand systeem met aluminium sectionele mast, zijn deze strandvlaggen op elke locatie inzetbaar en dus uitermate geschikt om te gebruiken op verplaatsing. De reclamevlaggen zijn dus multi-inzetbaar, zowel voor korte periodes als voor langdurige plaatsing.
 

   Bestel nu je Beachvlag

Waarom zijn de Krekels beachflags de ideale oplossing?

Ideaal promotiemateriaal voor uw event
Als u een goedkope manier zoekt om uw zaak of merk te laten opvallen, dan is de beachvlag het ideale promotiemiddel. Het is niet enkel een product met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding, het is ook gemakkelijk op locatie op te stellen en kan zowel voor buiten als voor binnengebruik (zoals beurzen) worden ingezet.

Onze beachvlag is weerbestendig
Door hun weerbestendigheid zijn de Krekels beachvlaggen stabiel genoeg om gedurende lange tijd weer en wind te trotseren. Zo zijn de beachvlaggen door het uitgebreid assortiment aan grondbevestigingen en voeten bestand tegen alle weerinvloeden. Voor elke ondergrond, afmeting en model is er een geschikte grondbevestiging beschikbaar, die allen zorgen voor de nodige stabiliteit.

Verschillende personalisatiemogelijkheden
Laat uw beachflags bedrukken met uw eigen logo, foto of design. Door de ruime keuze aan verschillende afmetingen en modellen stelt u uw eigen en unieke beachflag samen. Bovendien kan u bij Krekels de keuze maken uit een enkelzijdige of dubbelzijdige doek. Zo kan u zelfs bij een dubbelzijdige doek kiezen voor twee verschillende gepersonaliseerde designs.

Snel en eenvoudig op te zetten
Dankzij een ingenieus opzetsysteem kan u de Krekels beachflags zeer gemakkelijk zelf opzetten. Bovendien wordt elke beachflag voorzien van een handige draagtas waardoor u ze snel en gemakkelijk kan vervoeren en opbergen.

beachvlaggen beachvlag bestellen bedrukte beachflag eventflag promovlag reclamevlag reclamevlaggen reclame vlaggen kopen surfvlaggen

Benieuwd naar onze mogelijkheden voor gepersonaliseerde beachvlag?
Bekijk snel ons aanbod vlaggen en de personalisatiemogelijkheden!

   Bestel nu je Beachvlag

Summary
Author Rating
1star1star1star1stargray
Aggregate Rating
4.5 based on 15 votes
Brand Name
Krekels
Product Name
Beachvlag
Price
EUR 47
Product Availability
Available in Stock

VISIX NV

Maatschappelijke zetel
Onledegoedstraat 74
8800 Roeselare
Tel.: +32 (051) 23 88 10

BNP PARIBAS FORTIS BE69 0014 5098 2378
KBC BE52 4646 1453 9109
BTW BE 0453 786 091

info@visix.be

VISIX Lokeren

Stokkelaar 3
B-9160 Lokeren
Tel.: +32 (0)9 33 77 150

BNP PARIBAS FORTIS BE69 0014 5098 2378
KBC BE52 4646 1453 9109
BTW BE 0453 786 091

info@visix.be

Blader door catalogus

Download
* This field is required