HomeBackdrops bedrukken

Backdrops bedrukken – bedrukte promodoeken voor events

Backdrop backwall bedrukken banner antwerpentextielframe krekelsBackdrop bedrukken backwall stretchwand-beurswand-sponsorwand-total-act-events

Reclame maken op backdrops
Wilt u graag dat uw bedrijfsgegevens en/ of uw reclameboodschap binnen of buiten te zien is? Dan bieden backdrops de ideale oplossing als promotiemateriaal. Een backdrop doek is een snel opgesteld podiumdoek of presentatiedoek, dat zichtbaar aanwezig is en voor meerdere doeleinden kan worden gebruikt. Backdrops worden bijvoorbeeld ook vaak gebruikt als achtergrond voor podia bij festivals of bijvoorbeeld bij evenementen, waar ze op voordelige en eenvoudige wijze de achtergrond aankleden en als decor kunnen dienen. De backdrop banner kunt u gemakkelijk vervoeren naar de gewenste locatie, zonder dat deze kreukt. De reclamedoek is vervolgens ook eenvoudig te bevestigen.

   Bestel nu je backdrop
Lichte en duurzame backdrops
Verder is de backdrop wall licht en wanneer u voor een backwall van hoge kwaliteit kiest, is deze bovendien duurzamer dan dat u zou denken. De backdrop vormt op deze wijze een goede en voordelige oplossing, die helemaal promoproof is en geheel aan te passen naar wens.

Hoogwaardige backdrops van Krekels
backdrop backwall bedrukken Actie_PVC_CocaColaKrekels is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van backdrops en ander promotiemateriaal van zeer hoge kwaliteit. Een backdrop maken is eenvoudig en wordt vervolgens mobiel verpakt geleverd. U kunt zelf de grootte, de indeling, de kleuren en de informatie op het achtergronddoek kiezen, waarna wij de backdrop bedrukken. Krekels staat voor een betere grafische beleving. Door de hoge kwaliteit en dichtgewoven materialen die gebruikt worden in het doek, is de backdrop wand en zijn de afbeeldingen en tekst daarop telkens goed te zien vanuit verschillende kijkhoeken. De kleuren worden correct weergegeven en de backwand gaat lang mee. Dit geldt ook voor de foto backdrop en andere afbeeldingen die zeer gedetailleerd zijn.

Krekels kan uw backdrop bovendien voordelig en snel leveren, doordat onze grafische afdeling en de volledige productie van de back wall in-house is. Uw backdrop drukken doen we dus geheel zelf.

 backdrop backwall bedrukken3m_Alu-UFrame_Campina02Meer informatie en producten van Krekels

Wilt u graag een backdrop kopen en laten bedrukken, of ander promotiemateriaal krijgen voor uw evenement? Naast backdrops bedrukken kan Krekels u ook van dienst zijn met ander promomateriaal voor binnen en/ of buiten. Voorbeelden daarvan zijn een textielframe voor elke boodschap en een bedrukte zitkubus die ideaal is voor beurzen.

Voor evenementen in de buitenlucht zijn er speciale zuilen en bogen te krijgen, of een promotietent in verschillende groottes. Wilt u meer weten over de prijzen en mogelijkheden bij Krekels? Bezoek dan onze showroom of neem contact met ons op.

Hieronder enkele mogelijkheden voor indoor en outdoor gebruik :
Backdrop bedrukkenn textielframe peesframe peesdoek

Textielframe

Backdrops bedrukken Alu Frame krekels

Alu Frame

Backdrops bedrukken Stretch wand beurswand

Stretch wand

Backdrop bedrukken nissan krekels

Banners

 

   Bestel nu je backdrop

Summary
Author Rating
1star1star1star1stargray
Aggregate Rating
4.5 based on 3 votes
Brand Name
Krekels
Product Name
Backdrops
Price
EUR 99
Product Availability
Available in Stock

VISIX NV

Maatschappelijke zetel
Onledegoedstraat 74
8800 Roeselare
Tel.: +32 (051) 23 88 10

BNP PARIBAS FORTIS BE69 0014 5098 2378
KBC BE52 4646 1453 9109
BTW BE 0453 786 091

info@visix.be

VISIX Lokeren

Stokkelaar 3
B-9160 Lokeren
Tel.: +32 (0)9 33 77 150

BNP PARIBAS FORTIS BE69 0014 5098 2378
KBC BE52 4646 1453 9109
BTW BE 0453 786 091

info@visix.be

Blader door catalogus

Download
* This field is required