HomeBeursmateriaal

Krekels is de ideale partner voor al uw beursmateriaal

Bent u op zoek naar een volledige beurs inrichting, maar weet u niet goed waar starten? Staat u binnenkort op een beurs en wil u graag weten welk materiaal u nodig hebt voor de inrichting van uw beursstand? Dan helpt Krekels u graag verder. We weten allemaal dat er bij de organisatie van een beurs veel komt kijken. Daarom helpt Krekels u graag op weg met de samenstelling van uw complete beursstand.

Beursmateriaal

Wat heb ik nodig voor een volwaardige beursinrichting?

1. Richt je stand in met een beurswand

Alles begint met het kiezen van de juiste wand. Krekels biedt een uitgebreid aanbod aan aan verschillende wanden voor uw beursstand. Door de eindeloze personalisatiemogelijkheden kan Krekels van elke beursstand iets unieks maken.

Pop-up wall

● strakke presentatiewand, straight of curved
● hard-case trolley als beschermende verpakking en demo desk
● inclusief 2 lampen, led of halogeen
● doek voorzien van beschermende laminaat (optioneel)
● verschillende verbindingscombinaties mogelijk

Pop-up wall formaten

popupwall-straight-large-segway-krekels
expowave-becel-groen-uitgesneden_960x720px

Stretch wall

● enkelzijdige of dubbelzijdige print
● voor binnengebruik
● doek gemakkelijk te vervangen
● opbouw: 1 persoon / 5 minuten
● geen gereedschap nodig
● handige draagtas meegeleverd

Stretch wand formaten

Textielframe

● sterk aluminium frame
● voor binnengebruik
● enkel of dubbelzijdige opstelling
● eenvoudig te vervangen doek
● opstelling door 1 persoon

Textielframe formaten

beursmateriaal 2_960x720_Santurel

   Bestel nu je beurswand !

beursmateriaal Counters Bedrukte balies bedrukken - tafels met verwisselbare doek2. Gebruik een Balie/counters als onthaalpunt op je beursstand

Elke beursbezoeker moet over een drempel om zo te stand te betreden en iemand te benaderen of aan te spreken. Die drempel kan hoog liggen als al het personeel druk in de weer is met klanten of als de beursstand niet uitnodigend is. Met een balie of onthaalplaats verlaagt u deze drempel aanzienlijk.
De durf – als bezoeker – om de stand te betreden en iemand aan te spreken zal hierdoor sterk verhogen. Krekels beschikt over een uitgebreid gamma van counters in verschillende afmetingen en modellen.

 

3. Trek de aandacht met gepersonaliseerd promotiemateriaal

Promotiemateriaal zorgt voor een sterke uitstraling van uw merk of product. De aandacht trekken van bezoekers kan u hiermee dan ook perfect doen.

zitkubus4. Spreek one-on-one met je klant dmv standmeubilair

Standmeubilair maakt uw beursinrichting helemaal af. Met gepersonaliseerde zitkubussen kan u klanten uitnodigen voor een langer gesprek. Een tafel kan dan weer handig zijn om er uw documentatie en brochures op te leggen, maar ook om de standbezoekers een hapje en/of drankje aan te bieden. Let op dat het standmeubiliair uitnodigend is en geen obstakel vormt om de stand te betreden.

Beursmaterialen van hoge kwaliteit

De materialen van Krekels zijn van hoogstaande kwaliteit waardoor ze verschillende keren inzetbaar zijn en hierdoor jarenlang meegaan. Krekels verzekert beursmateriaal met een kwalitatieve en professionele uitstraling. Zo wordt al het gepersonaliseerd materiaal in-house gedrukt, waardoor we de beste prijs-kwaliteit verhouding garanderen.

   Bestel nu je beurswand !

Promo wanden en Beursmateriaal op maat

Het belang van een goede beursstand is groot. De aankleding van uw beursstand moet op een positieve manier de aandacht trekken bij de beursbezoekers. Daarom is het uiterst belangrijk om voldoende promomateriaal mee te nemen dat uw herkenbaarheid zal vergroten. Gepersonaliseerd materiaal met uw logo, merk of bedrijfsnaam dat uw producten en diensten duidelijk in beeld brengt, is dan ook noodzakelijk voor een kwalitatieve beursinrichting. Wanneer bezoekers de gangen doorkruisen ‘scannen’ ze immers steeds de standen. Door gebruik te maken van gepersonaliseerd beursmaterialen laat u hen meteen zien waar u als bedrijf sterk in bent en trekt u de aandacht.

beurswand promowanden-header-transparant-1100x280px

De dagen voor een beurs kunnen zeer stressvol zijn. Krekels probeert deze stress te verlichten dankzij de uiterst gemakkelijke opstelling van al onze beursmaterialen. Alle materialen kunnen immers snel en gemakkelijk worden opgesteld en gemonteerd zonder dat u externe hulp nodig heeft van professionele monteurs of beursstand bouwers. Bovendien zijn al onze producten compact verpakt en dus makkelijk te transporteren.

   Bestel nu je beursmateriaal !

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1stargray
Aggregate Rating
5 based on 6 votes
Brand Name
Krekels
Product Name
Promowanden
Price
EUR 99
Product Availability
Available in Stock

VISIX NV

Maatschappelijke zetel
Onledegoedstraat 74
8800 Roeselare
Tel.: +32 (051) 23 88 10

BNP PARIBAS FORTIS BE69 0014 5098 2378
KBC BE52 4646 1453 9109
BTW BE 0453 786 091

info@visix.be

VISIX Lokeren

Stokkelaar 3
B-9160 Lokeren
Tel.: +32 (0)9 33 77 150

BNP PARIBAS FORTIS BE69 0014 5098 2378
KBC BE52 4646 1453 9109
BTW BE 0453 786 091

info@visix.be

Blader door catalogus

Download
* This field is required